ua en ru

На півдні Нігерії невідомі розстріляли вірян у церкві, є жертви

На півдні Нігерії невідомі розстріляли вірян у церкві, є жертви Фото: у Нігерії розстріляли прихожан церкви (flickr.com yuannei_yong)

В результаті стрілянини в католицькій церкві загинули не менше 12 осіб

На півдні Нігерії в місті Осубулу невідомі зі зброєю увірвалися до католицької церкви і відкрили вогонь, внаслідок чого загинули не менше 12 осіб, передає AFP з посиланням на місцевих медиків.

Повідомляється, що в результаті стрілянини в католицькій церкві загинули не менше 12 осіб. За даними медиків, ще кільком потерпілим надається необхідна допомога.

Також AFP з посиланням на очевидців повідомляє, що до церкви увірвалися п'ятеро озброєних людей в масках і відкрили вогонь по вірянам. У той же час поліція стверджує, що напад здійснив терорист-одинак. Також повідомляється, що теракт могли здійснити бойовики "Боко Харам".

Нагадаємо, раніше в Нігерії бойовики "Боко Харам" вбили понад 50 нафторозвідників. Представники збройних сил країни і рятувальники повідомили, що ввечері 25 липня біля села Джиби в штаті Борно на північному сході Нігерії було викрадено геологів та геодезистів, які мали займатися нафторозвідкою неподалік від озера Чад.