ua en ru

Ю.Луценко: До будинків відпочинку під Києвом 4 лютого прибудуть 800 спортсменів й охоронців, дії яких координує ПР.

До будинків відпочинку й оздоровчих таборів під Києвом 4 лютого прибудуть 800 спортсменів і співробітників охоронних фірм, дії яких координуватимуть представники Партії регіонів. Про це повідомив на прес-конференції в.о. міністра внутрішніх справ Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, вже зараз у передмістях Києва зосереджено 200 співробітників охоронних фірм і спортсменів, яких координують депутати від Партії регіонів.

Ю.Луценко підкреслив, що міліція не заважатиме проводити їм мирні акції протесту. "Якщо вони захочуть провести мітинг на підтримку олімпійського чемпіона Ельбрусу Тедеєва, то це їх право", - сказав він. Проте якщо вони захоплюватимуть держустанови, то міліція їх затримуватиме.

За його словами, у міліції немає даних про те, що Блок Юлії Тимошенко привозить до передмість Києва спортсменів або охоронців.

Нагадаємо, сьогодні голова Служби безпеці України Валентин Наливайченко спростував інформацію виборчих штабів про те, що нібито в санаторіях під Києвом знаходяться бойовики, які повинні зірвати вибори шляхом нападу на дільниці, ЦВК, відключення електроенергії у приміщенні ЦВК.