ua en ru

Ю.Костенко заявляє, що бюджет його передвиборчої кампанії складатиме менше 10 млн грн.

Кандидат в Президенти Юрій Костенко заявляє, що бюджет його передвиборчої кампанії складатиме менше 10 млн грн. Про це він заявив журналістам в кулуарах Центральної виборчої комісії України, передає кореспондент РБК-Украина.
"Ми не можемо дозволити собі, тим більше в умовах кризи, кошти, що обчисляються десятками мільйонів гривень", - зазначив Ю.Костенко.
Він також повідомив, що під час виборчої кампанії він робитиме акцент на самозабезпечення регіональних парторганізацій. Він пояснив, що парторганізації на місцях, в областях, очолюють представники середнього бізнесу. За їх кошти, зокрема було профінансовано внесення застави. "У Вінницькій обл. голова парторганізації Богдан Козак очолює агрохолдинг "Зернопродукти", львівську парторганізацію очолює керівник підприємства "Львівхолод" та мережі "Рукавичка". В Полтаві - директор найбільшого міського ринку", - сказав Ю.Костенко.
Також він заявив, що не може назвати остаточний кошторис. "Я не можу остаточно сказати про всі параметри бюджету, бо штаби працюють виходячи з тих (економічних) реалій, що є в Україні", - сказав Ю.Костенко.