ua en ru

Ю.Тимошенко назвала наругою над демократією демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко назвала наругою над демократією демонтаж наметового містечка на Майдані Незалежності. Про це повідомляється на офіційному сайті Ю.Тимошенко.
"Сьогодні о п'ятій годині ранку знесення наметового містечка якраз і є проявом громадянської свободи, громадянського опору. Знесено все було грубо, цинічно і з застосуванням силових структур - це просто є наруга над громадянським суспільством, наруга над демократією і наруга над людьми, які багато днів мерзли на Майдані", - сказала Ю.Тимошенко.
Вона вважає, що вчорашнє "святкування" ухвалення Верховною Радою Податкового кодексу не відображає загального настрою підприємців. "Салюти, які вчора були на Майдані і які нібито знаменували добрі дії Президента - це не були салюти підприємців, це не була їх радість, тому що вони знаходяться в системі терору, тиску, а це були салюти, які влаштувала сама влада на свою честь, і нічого спільного із святкуванням підприємців ці салюти не мали", - заявила Ю.Тимошенко.
Нагадаємо, 3 грудня ц.р. рано вранці співробітники міліції та комунальних служб столиці демонтували наметове містечко на Майдані Незалежності.