ua en ru

Янукович висловив співчуття Путіну у зв'язку з ДТП у Вологодській області

Президент України Віктор Янукович висловив співчуття Президентові Російської Федерації Володимиру Путіну у зв'язку з аварією пасажирського автобуса, що сталася 28 березня у Вологодській області, повідомляє прес-служба глави держави.

"Від імені українського народу та від себе особисто прошу Вас, шановний Володимире Володимировичу, передати щирі співчуття рідним і близьким загиблих в автомобільній катастрофі, а також побажати найскорішого одужання всім постраждалим", - йдеться у співчутті Президента.

Нагадаємо, резонансне ДТП в РФ сталося напередодні, 28 березня, на автодорозі Вологда - Нова Ладога. Співробітник поліції, керуючи автомобілем ВАЗ-2115, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажною машиною Scania. Вантажівку відкинуло на смугу зустрічного руху, де він врізався в автобус Hyundai, в якому знаходилися вихованці дитячого будинку з Санкт-Петербурга і працівники даної установи.

В результаті ДТП на місці події загинули 6 людей: обидва водії автобуса, обидва водія вантажівки, а також 2 вихователя дитячого будинку, ще 24 людини (в основному діти) отримали травми різного ступеня тяжкості.

Читайте також: В Харківській області в результаті ДТП за участю двох автобусів загинула одна людина, ще 14 травмовано