ua en ru

Янукович у Дніпропетровській обл. відкрив підприємство з виробництва комбікормів вартістю 136 млн грн

Президент України Віктор Янукович сьогодні, 21 травня 2013 р., взяв участь у відкритті модернізованого виробництва розсипних і гранульованих комбікормів ТОВ "Інбел", розташованого в с. Орлівщина Новомосковського району Дніпропетровської обл., загальна сума інвестицій в яке склала 136 млн грн, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні ми відкриваємо завод у чистому полі з чистого аркуша. Україна зацікавлена ​​у появі таких підприємств, у тому числі за рахунок інвестицій та інвесторів, тим більше що сільськогосподарське виробництво є пріоритетною галуззю економіки держави. Потужність та обсяги виробництва цього підприємства відповідають найсучаснішим вимогам світового рівня. Це один з кращих заводів, побудованих останнім часом в Європі і перший у своєму роді на території України", - зазначив Янукович.

На підприємстві також налагоджено виробництво преміксів - спеціальних кормових добавок для сільськогосподарських тварин.

Будівництво підприємства почалося восени 2011 р. ТОВ "Інбел". Партнером реалізації проекту виступила німецька компанія BDW, на базі матеріалів якої спроектований завод.

Потужність заводу "Інбел", будівництво якого тривало з жовтня 2011 р., становить 36 тис. т на рік. 60% продукції підприємства дозволить на 100% забезпечити потребу України в преміксах. Інші 40% будуть поставлятися за кордон.

Читайте також: У Дніпропетровській обл. у 2013 р. вийде на повну потужність завод з виробництва преміксів вартістю 136 млн грн