ua en ru

Янукович утворив делегацію України для участі в заходах Енергетичного співтовариства

Президент України Віктор Янукович розпорядженням № 193/2012-рп утворив делегацію України для участі у заходах Енергетичного співтовариства. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Утворити делегацію України для участі у заходах Енергетичного співтовариства (16-19 жовтня 2012 р., м. Будва, Республіка Чорногорія)", - йдеться в розпорядженні.
Головою делегації призначений заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимир Макуха.

"Уповноважити заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України, керівника апарату Володимира Макуху на ведення переговорів щодо прийняття рішення Ради міністрів Енергетичного співтовариства про затвердження пропозиції комісії для Ради міністрів Енергетичного співтовариства щодо імплементації директиви 2009/28/ЄС та внесення змін до статті 20 договору про заснування Енергетичного співтовариства, рішення Ради міністрів Енергетичного співтовариства про імплементацію директиви 2009/1 19/ЄС у рамках Енергетичного співтовариства, рішення Ради міністрів Енергетичного співтовариства щодо впровадження правил ведення статистики енергетики в країнах Енергетичного співтовариства (регламент (ЄС) №1099/2008 і директива 2008/92/ЄС)", - йдеться в розпорядженні.

Розпорядженням також затверджені директиви делегації України.

Читайте також: Янукович утворив делегацію України для участі в заходах у рамках засідання режиму контролю за ракетними технологіями