ua en ru

Янукович очікує результативної роботи від нового складу Кабінету міністрів

Президент України Віктор Янукович очікує результативної та ефективної роботи нового складу Кабінету міністрів щодо впровадження реформ та реалізації Національного плану дій на 2013 р. Про це він сказав під час засідання комітету з економічних реформ, повідомляє прес-служба глави держави.

"Я покладаю великі надії на нових міністрів, на нових членів уряду, на тих, хто прийшов зараз з цією новою хвилею, в цьому році", - сказав Янукович.

На його переконання, чиновники повинні змінити "стиль роботи уряду". Йдеться зокрема про необхідність постійного моніторингу та контролю за ходом реалізації тих чи інших заходів і програм протягом року. Проблемні питання необхідно вирішувати своєчасно, не чекаючи кінця року або строку реалізації запланованих заходів, підкреслив Янукович.

"Адекватні, своєчасні, скоординовані дії повинні значно поліпшити рівень виконання рішень, законів, які вже прийняті, і подальшого просування, імплементації вже прийнятих рішень у життя. Нам реально треба рухатися вперед", - підкреслив Президент.

Читайте також: Янукович звинуватив Кабмін у саботажі реформ