ua en ru

Янукович нагородив (посмертно) орденом "За мужність" III ступеня Володимира Березюка, який загинув в результаті нападу на військової частину

Президент України Віктор Янукович нагородив орденом "За мужність" ІІІ ступеня солдата Володимира Березюка (посмертно), який загинув, відбиваючи збройний напад на караул військової частини радіотехнічних військ з метою заволодіти зброєю. Про це йде мова в указі Президента №220/2012 про нагородження орденом "За мужність"військовослужбовців 164 радіотехнічної бригади повітряного командування "Центр" Повітряних Сил Збройних Сил України, повідомляє прес-служба глави держави.

Також, Янукович, за мужність і самовіддані дії, проявлені при виконанні військового обов'язку, нагородив орденом "За мужність" III ступеня старшого лейтенанта, начальник варти Олега Гуріна і солдата строкової служби Ігоря Шило, які отримали поранення в результаті нападу на військову частину.

Нагадаємо, В Харкові 22 березня 2012 р. близько 4:00ранку двоє невідомих чоловіків скоїли напад на караул військової частини радіотехнічних військ.