ua en ru

Вибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометом

Вибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометом Фото: наслідки пострілу з гранатомета по ресторану (НПУ)

Розпочато кримінальне провадження, правоохоронці розшукують зловмисника

Столична поліція розповіла подробиці вибуху в центрі Києва, спричиненого пострілом із гранатомета по одному з ресторанів міста. Про це повідомляє прес-служба столичного правоохоронного відомства.

Зазначено, що о 02:37 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення, що по вул. Володимирська горить ресторан. Згодом на місце події прибула слідчо-оперативна група та рятувальники, які загасили полум‘я. Унаслідок загоряння ніхто не постраждав, доповіли в поліції.

"Поліцейські опитали персонал закладу та вилучили записи з камер відеонагляду, які зафіксували, як до ресторану підійшов невідомий та вистрілив із гранатомета. Сам тубус виявили неподалік від ресторану", - йдеться в повідомленні.

Вибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометомВибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометомВибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометомВибух у центрі Києва: поліція розповіла деталі інциденту з гранатометом

Фото: вибух у центрі Києва (НПУ)

За фактом умисного знищення або пошкодження майна розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центрі Києва, на вулиці Володимирська, неподалік від Національного музею історії України та лише в декількох метрах від старої липи Києва (Петра Могили) стався вибух. Невідомі скоїли постріл із гранатомета в приміщення ресторану Лео.