ua en ru

Вибух у Рівному: екс-голові РДА в будинок кинули гранату

Вибух у Рівному: екс-голові РДА в будинок кинули гранату Фото: вибух у Рівному

Граната вибухнула у будинку Василя Карпенчука

Вибух у Рівному стався в результаті того, що невідомі кинули гранату в двері будинку колишньому голові Рівненської районної державної адміністрації Василю Карпенчуку, передає місцеве видання "Рівне вечірнє".

Вночі з 30 листопада на 1 грудня невідомі кинули гранату в двері будинку на вулиці Баженова в Рівному, де проживає екс-голова РДА, бізнесмен Василь Карпенчук. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Відзначається, що Карпенчук є соратником керівника "Опозиційного блоку" в Рівненській області Василя Берташа. На минулих виборах Карпенчук був кандидатом в депутати обласної ради, але депутатом не став.

Нагадаємо, як повідомляла поліція, у Рівному в ніч на 1 грудня 2015 року близько 2:00 стався вибух у дворі житлового будинку. Невідомий кинув у вхідні двері вибуховий пристрій, внаслідок чого були пошкоджені вхідні двері, фасад будівлі та вікно. Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Поліція внесла відомості про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу.