ua en ru

Друга річниця трагедії в Одесі: за день поліція затримала 40 осіб

Друга річниця трагедії в Одесі: за день поліція затримала 40 осіб Фото: затримання активіста в Одесі

Майже всіх із них опитали та відпустили

Протягом 2 травня в Одесі правоохоронці затримали 40 осіб, які порушували громадських порядок або вели себе підозріло. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що, крім зазначених п’яти осіб, адмінпротоколи за ст. 178 КУпАП складено ще й відносно чоловіка з георгіївською стрічкою.

"Також було складено два адмінпротоколи за ст. 195 КУпАП та відкрито кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу (за фактом носіння кастету), вирішується питання щодо відкриття провадження по цій же статті за фактом носіння нунчак", - йдеться в повідомленні.


Зазначено, що всі ці громадяни, а також чоловік, у якого вилучили димову шашку, були доставлені до Приморського відділу поліції в Одесі, де їх було опитано та відпущено (крім чоловіка з нунчаками).

"До Київського відділу поліції було доставлено 29 осіб, які зібралися біля стадіону "Спартак" та викликали підозру у працівників поліції. Після опитування їх також було відпущено. Усього до відділів поліції доставлялися 40 осіб", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція на Куликовому полі в Одесі затримала 6 осіб.