ua en ru

ТСК ініціює запобіжний захід для підозрюваних у вбивстві Сашка Білого

Тимчасова слідча комісія Верховної ради України з розслідування вбивства члена "Правого сектору" Олександра Музичка (Сашка Білого) звернулася до Генеральної прокуратури України з проханням обмежити виїзд за кордон підозрюваних у вбивстві Музичка.

Тимчасова слідча комісія Верховної ради України з розслідування вбивства члена "Правого сектору" Олександра Музичка (Сашка Білого) звернулася до Генеральної прокуратури України з проханням обмежити виїзд за кордон підозрюваних у вбивстві Музичка. Про це йдеться у попередньому звіті ТСК, текст якого оприлюднила прес-служба голови комісії позафракційного народного депутата Юрія Дерев'янка.

ТСК звернулася до ГПУ щодо "вжиття заходів стосовно унеможливлення виїзду за межі території України осіб, які є підозрюваними або обвинуваченими по кримінальному провадженню за фактом загибелі громадянина України Музичка Олександра Івановича, відомості про яке внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України", - йдеться в документі.

Нагадаємо, 24 квітня 2014 р. Дерев'янко вніс до Верховної Ради України проект постанови №4773, в якому запропонував продовжити роботу тимчасової слідчої комісії з розслідування вбивства Олександра Музичка до 6 червня.