ua en ru

Під час святкування Великодня в Алабамі біля церкви сталася стрілянина, є постраждалі

Під час святкування Великодня в Алабамі біля церкви сталася стрілянина, є постраждалі Фото: під час святкування Великодня в Алабамі біля церкви сталася стрілянина

В результаті стрілянини постраждали троє підлітків і немовля

У місті Бірмінгем штату Алабама (США) біля однієї з церков під час святкування Великодня сталася стрілянина. Про це повідомляє ABC News з посиланням на заяву начальника пожежної охорони Донні Веста.

"На місці події було виявлено чотири жертви. Троє підлітків і один немовля, якому не менше одного року. Всі постраждалі госпіталізовані, їх поранення не небезпечні для життя", - сказав Вест.

На даний момент причини стрілянини не ясні, у момент інциденту в церкві знаходилися близько 800 чоловік, ще 100 були в черзі.

Нагадаємо, вчора в місті Тусон, штат Арізона (США), сталася стрілянина у заповненому ресторані, який знаходиться в торговому центрі, дві людини загинули, один поранений. Всі жертви стрілянини були знайомі один з одним, проте інформації про їх відносинах та відносинах з підозрюваним немає. Одна жінка отримала поранення в ногу і, швидше за все, відновиться.