ua en ru

Лікарі підтвердили факт нетверезості Луценко під час заворушень 10 січня

Лікарі підтвердили факт нетверезості екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в день заворушень поблизу Києво-Святошинського суду.

Лікарі підтвердили факт нетверезості екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка в день заворушень поблизу Києво-Святошинського суду. Про це повідомляє ТСН.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про ймовірне сп'яніння Луценка, коли 10 січня під час інциденту з "Беркутом" йому розбили голову.

"У крові Юрія Луценка виявлено алкоголь. У київській міській лікарні "Соціотерапія" було проведено токсикологічне дослідження крові Юрія Віталійовича, яка була доставлена з клініки "Борис". В результаті клініці було передано офіційний висновок, який свідчить про те, що 10 січня Юрій перебував у стані сп'яніння", - заявив головний лікар Володимир Яровий.

Дружина екс-міністра внутрішніх справ України Ірина Луценко вже спростувала інформацію про нетверезістьі чоловіка під час інциденту з "Беркутом".

"Якщо засіб від горла "Гівалекс" - це алкогольний засіб, а ми з чоловіком приймаємо вже півтора місяці, то ми всі були п'яні", - заявила Луценко.

Нагадаємо, що раніше вона повідомила, що Луценко отримав офіційний статус потерпілого.