ua en ru

ВР розгляне державну програму економічного і соціального розвитку України на 2010 р.

Верховна Рада розгляне державну програму економічного і соціального розвитку України на 2010 р. Про це йдеться в порядку денному роботи ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

Парламентарі також планують повторно розглянути після доопрацювання низку питань, зокрема закон "Про внесення змін до закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом" (нова редакція з пропозиціями Президента).

Крім того, парламентарі планують повторно розглянути з пропозиціями Президента низку законопроектів, зокрема проект закону про внесення змін до закону "Про телебачення і радіомовлення" щодо усунення протиріч між законом "Про кінематографію" і законом "Про телебачення і радіомовлення".

Також народні депутати України планують внести зміни до низки кодексів України. Крім того, депутати планують включити до порядку денного низку законопроектів, зокрема проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо ліцензування певних видів господарської діяльності.