ua en ru

Біля будинку МОН розстріляли машину заступниці Квіта

Біля будинку МОН розстріляли машину заступниці Квіта Фото: Сергій Квіт

Ніхто не постраждав

Міністр освіти і науки (МОН) України Сергій Квіт повідомив, що біля будинку МОН розстріляли автомобіль його першої заступниці Інни Совсун. Про це очільник міністерства написав на своїй сторінці у Facebook.

"Біля Міністерства освіти і науки України було розстріляно машину моєї першої заступниці Інни Совсун. Ніхто не постраждав. Повідомляю лише про цей факт, який мені відомий. Ніякої іншої інформації поки що немає", - написав Квіт.

Біля Міністерства освіти і науки України було розстріляно машину моєї першої заступниці Інни Совсун. Ніхто не постраждав. Повідомляю лише про цей факт, який мені відомий. Ніякої іншої інформації поки що немає.

Posted by Serhiy Kvit on 25 августа 2015 г.

Прокоментувала подію й сама Совсун.

"Хвилин 10 тому невідомі розстріляли з дороги мою службову машину, яка стояла коло Міністерства. Я в цей час була у себе в кабінеті, в машині був водій. Одна з куль пролетіла прямо у нього над головою. Інші застрягли у задніх дверях. Приїхала поліція, вивчають ситуацію. Жодних погроз до цього не отримувала", - написала совсун у Facebook.

Хвилин 10 тому невідомі розстріляли з дороги мою службову машину, яка стояла коло Міністерства.Я в цей час була у себе...

Posted by Inna Sovsun on 25 августа 2015 г.

"Поліція затримала підозрюваного. Деталі - у органів слідства.
Я фізично не можу відповідати на телефонні дзвінки - руки трусяться, голос тремтить. Дякую за підтримку", - написала трохи згодом зам міністра.

Поліція затримали підозрюваного.Деталі - у органів слідства.Я фізично не можу відповідати на телефонні дзвінки - руки трусяться, голос тремтить.Дякую за підтримку.

Posted by Inna Sovsun on 25 серпня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області, поблизу Білої Церкви, троє невідомих розстріляли автомобіль, унаслідок чого загинула людина.