ua en ru

Біля Станиці Луганської загинув український військовий

Біля Станиці Луганської загинув український військовий Фото: у Луганській області за минулу добу терористи здійснили шість обстрілу

Також в результаті обстрілу отримав поранення, ще один боєць

У Станиці Луганській 18 травня від кулі снайпера загинув український військовослужбовець, ще один боєць отримав поранення. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації в Facebook.

"Обстріл Станиці Луганської вівся терористами приблизно з 11 до 13 годин. Під прикриттям автоматних черг "працював" снайпер. Крім того біля село Хрестове в бік наших позицій терористи вели обстріл зі стрілецької зброї. Приблизно в 16 годин зі стрілецької зброї і підствольних гранатометів з боку Калинового терористи знову обстріляли українських військових біля Новозвановки", - йдеться в повідомленні.


Наголошується, 18-го травня у Луганській області терористи здійснили шість обстрілу.

"Ситуація на лінії розмежування в Луганській області значно загострилася. Терористи повернулися до обстрілу наших військових днем. Незважаючи на наші зусилля у поверненні світу на Луганщині, терористи продовжують загострювати ситуацію – вбивають і ранять наших хлопців", – зазначив керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за 17 травня 2016 року в результаті бойових дій загинули серед українських військових немає, 10 отримали поранення.