ua en ru

Біля донецького аеропорту загинув боєць "Карпатської Січі", ще одного поранено

Біля донецького аеропорту загинув боєць "Карпатської Січі", ще одного поранено Фото: АТО на Донбасі

По позиціях бійців влучили з протитанкового гранатомета

Внаслідок влучання з протитанкового гранатомета в позицію бійців "Карпатської Січі" біля донецького аеропорту 11 грудня 2015 року близько 14:00 підрозділ зазнав утрат. Про це йдеться у повідомленні ВО "Свобода".

Як зазначається, заступник командира зведеної штурмової роти "Карпатська січ" 93-ї механізованої бригади Марія Чашка повідомила, що загинув Олег Габорак, а Денис Шутак дістав поранення.

Як зазначається, "свободівець" Денис Шутак дістав поранення середньої тяжкости. Нині він перебуває у Січеславській лікарні імені Мечникова. Його життю нічого не загрожує.

"Олегові Габораку було лише 18 років, він зазнав травм, несумісних із життям. Побратими кажуть про нього, як про втілення усіх чеснот українського воїна-націоналіста. ВО "Свобода" висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого героя. Нехай земля йому буде пухом. Герої не вмирають!", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у середу, 9 грудня 2015 року, на позиції біля донецького аеропорту внаслідок обстрілу з протитанкового гранатомета було поранено бійців зведеної штурмової роти "Карпатська січ".