ua en ru

Біля донецького аеропорту на фугасі підірвалися 3 військових, 1 - загинув, - штаб

Біля донецького аеропорту на фугасі підірвалися 3 військових, 1 - загинув, - штаб
Біля донецького аеропорту під час спроби зачистити територію від вибухонебезпечних предметів, на фугасі підірвалися три українських військовослужбовців, один з них загинув.

Біля донецького аеропорту під час спроби зачистити територію від вибухонебезпечних предметів, на фугасі підірвалися три українських військовослужбовців, один з них загинув. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Терористи намагаються локалізувати підступи до донецького аеропорту, встановлюючи фугасні пастки. Наші воїни в свою чергу зачищають територію від вибухонебезпечних предметів. На жаль, сьогодні, при спробі зачистки території поблизу аеропорту Донецьк підірвалися на фугасі 3 військовослужбовців. Один з них загинув", - йдеться в повідомленні.

При цьому, за повідомленням штабу, ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. "Бойовики продовжують вести вогонь по наших позиціях, прикриваючись мирними жителями", - повідомили в штабі.

За даними прес-центру АТО, з 6:00 терористи 34 рази порушували умови мінського меморандуму.

"Зокрема, на Луганщині мінометні обстріли відбуваються з боку населених пунктів Сміливе, Раевка, Донецький. Ведеться вогонь і з околиць обласного центру - міста Луганська", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, всього за день у зоні АТО за день загинув один військовий, 8 - поранені.