ua en ru

Збройне пограбування у Києві: поліцейські в ході переслідування потрапили в ДТП, є постраждалі

Збройне пограбування у Києві: поліцейські в ході переслідування потрапили в ДТП, є постраждалі Фото: Зорян Шкіряк

В результаті ДТП постраждали двоє поліцейських

Автомобіль поліції потрапив у ДТП в ході переслідування злочинців, які вчора скоїли збройне пограбування в Києві і вкрали 70 тисяч доларів. Про це у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

В результаті ДТП постраждали двоє поліцейських, вони знаходяться в лікарні.

"Екіпаж патрульної поліції Києва, проявив мужність та героїзм під час переслідування бандитів. Зловмисники відкрили по них стрілянину з автомата. Наша дівчина-поліцейський, діючи відповідно до інструкцій і своїми посадовими обов'язками, відкрила вогонь у відповідь. Під час переслідування, поліцейське авто потрапило в ДТП, щоб уникнути зіткнення з цивільними машинами. Зараз обидва поліцейських, в стані середньої тяжкості перебувають у лікарні, їхньому життю нічого не загрожує", - повідомив Шкіряк.

За його словами, також були знайдені докази причетності зловмисників до організованого озброєного угруповання.

"Мабуть, до складу цієї озброєної злочинної банди входило близько 10 осіб. Основна частина яких, швидше за все, вихідці з Донецької області. Зараз поліцейські встановлюють їх дані", - додав Шкіряк.

У Києві оголошено план "Перехоплення".

Щодо вчорашнього збройного пограбування в Солом'янському районі. За оперативною інформацією, злочинці, що скоїли розбій...

Опубликовано Зоряном Шкиряком 29 декабря 2015 г.

Нагадаємо, в Солом'янському районі Києва двоє озброєних автоматами чоловіків вкрали 70 тисяч доларів і зникли з місця злочину.

"Київ. Введений план перехоплення! Протасов, біля "Спорт Лайф", двоє на авто Range Rover Supercharged АА4256, розбили скло в авто, відібрали 70 000 у.е., поїхали в бік Солом'янської вулиці. Озброєні автоматами!", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua у Facebook.