ua en ru

У Волинській області в результаті ДТП постраждали 5 людей

У Волинській області в результаті ДТП постраждали 5 людей Фото: ДТП (УНІАН)

До лікарні госпіталізовано громадянина Польщі

У вівторок, 1 серпня, у Волинській області в результаті ДТП постраждали 5 людей. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"На автодорозі поблизу села Старі Кошари Ковельського району легковик "Cevrolet Aveo" врізався у "BMW". Внаслідок ДТП до лікарні потрапив громадянин Республіки Польща. Ще четверо учасників автопригоди отримали тілесні ушкодження. Не госпіталізовувалися", - зазначається у повідомленні.

У ДТП на Волині травмувалися іноземці (ФОТО) #Волинь #поліція #ДТП У вівторок, 1 серпня, на автодорозі поблизу села Стар...

Опубліковано Поліція Волині 2 серпня 2017 р.

Так, за кермом "Cevrolet Aveo" перебувала 42-річна мешканка Горохівського району. Жінка виїхала на смугу зустрічного руху де зіткнулася з автомобілем "BMW" під керуванням 64-річного громадянина Німеччини. Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів "Cevrolet Aveo", серед яких 24-річний громадянин Польщі, отримали тілесні ушкодження. Іноземця госпіталізували у відділення хірургії районної лікарні.

Водій та 42-річна пасажирка "BMW", обоє громадяни Німеччини, також отримали травми. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Волинській області сьогодні вночі, 2 серпня, в селі Прилісне Маневицького району вантажівка MAN вилетіла на тротуар і збила трьох підлітків. Двоє з постраждалих загинули на місці, ще один в лікарні.