ua en ru

У Волинській області сталося ДТП за участю 4 авто, є постраждалі

У Волинській області сталося ДТП за участю 4 авто, є постраждалі Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

В результаті ДТП у Волинській області травмовано 2 людини

У Волинській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю 4 авто, є постраждалі. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області.

"Вчора, 21 вересня 2017 року, поблизу міста Володимир-Волинський відбулося ДТП за участю 4 автомобілів. Внаслідок ДТП двоє осіб травмовані", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, ДТП сталося в селі Заріччя близько 21:00. Водій автомобіля Ford Mondeo, 24-річний житель Володимир-Волинського району, не дотримався безпечної швидкості та не врахувавши погодних умов, скоїв зіткнення з вантажівкою "Урал", під керуванням 41-річного ковельчанина.

Після чого, "Урал" зіткнувся з Mercedes-Benz, під керуванням 50-річного жителя Ковеля. В результаті удару Mercedes виїхав на смугу зустрічного руху, де врізався в Volkswagen, за кермом якого перебував 33-річний житель міста Володимир-Волинський.

Так, в результаті ДТП водій Ford Mondeo і його 43-річний пасажир, житель Іваничівського району, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували в хірургічне та реанімаційне відділеня Володимир-Волинської центральної районної лікарні.

За даним фактом слідчі почали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові шкільний автобус зіткнувся з легковим автомобілем.