ua en ru

У Волинській області сталася ДТП, є загиблий та поранені

У Волинській області сталася ДТП, є загиблий та поранені Фото: ДТП (torange.biz)

Внаслідок автопригоди водій "ВАЗу" помер у лікарні

Увечері в понеділок, 4 грудня, у Волинській області автомобіль BMW врізався у легковик "ВАЗ", у результаті чого загинула одна людина, ще п’ятеро дістали поранення. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зазначається, що аварія сталася на автодорозі у селі Струмівка Луцького району. За кермом BMW перебував 25-річний лучанин.

"Водій, імовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем "ВАЗ", під керуванням 43-річного жителя Одеси. Внаслідок автопригоди водій "ВАЗу" помер у лікарні, ще троє посажирів легковика отримали тілесні ушкодження. Водій та пасажирка "BMW", 18-річна жителька Рожищенського району, також травмувалися. Усіх потерпілих госпіталізували", - йдеться у повідомленні поліції.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальне провадження, досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у вівторок, 5 грудня стало відомо про стан останньої потерпілої у ДТП в Харкові, що відбулася на вулиці Сумській. Як повідомив головний лікар обласної лікарні, 25-річну Ганну Комар з Кременчука готують до виписки з лікарні вже в середу, 6 грудня.