ua en ru

У Волинській області поїзд на смерть збив чоловіка

У Волинській області поїзд на смерть збив чоловіка Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Від отриманих травм чоловік загинув на місці події

У Волинській області вчора, 3 липня 2017 року, поїзд на смерть збив чоловіка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області у Facebook.

"Учора, 3 липня, ввечері між селами Прилуцьке та Дачне Ківерцівського району потяг збив 26-річного мешканця міста Ківерці. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронцям вдалося з’ясувати, що жертва події, перебуваючи між селами Дачне та Прилуцьке покінчив життя самогубством, потрапивши під потяг Львів-Ківерці. Наразі тіло чоловіка направлено для проведення судово-медичної експертизи, вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

#На #Волині під #колесами потягу #загинув чоловік #Волинь #поліція #самогубство Учора, 03 липня, ввечері між селами При...

Опубліковано Поліція Волині 4 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що неподалік села Рахни-Лісові (Вінницька область) 60-річна жінка загинула під колесами вантажного потяга. За попередніми даними, у момент руху поїзда, жінка лежала на шляхах та не реагувала на звукові сигнали про наближення рухомого складу. Машиніст застосував екстрене гальмування, проте уникнути зіткнення не вдалося.