ua en ru

На Волині в результаті ДТП загинуло 2 людей і ще 2 травмувалося

На Волині в результаті ДТП загинуло 2 людей і ще 2 травмувалося Фото: наслідки ДТП на Волині (прес-центр ДСНС)

Рятувальники деблокували 3 людини з понівеченого автомобіля

У Волинській області 16 грудня 2017 року о 08:10 стало відомо, що на автодорозі поблизу с. Кременець Рожищенського району в результаті дорожньо-транспортної пригоди зіткнулися легковий автомобіль "Опель-вектра" та мікроавтобус "Фольксваген", в результаті чого загинуло 2 людей та ще 2 травмувалося. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок ДТП пасажир легкового автомобіля загинув на місці події, а ще 3 людини були заблоковані у понівеченому автомобілі", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що для проведення аварійно-рятувальних робіт було направлено співробітників 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Рожище.

"За допомогою шанцевого інструменту та гідравлічних ножиць вони демонтували пошкоджені елементи легкового автомобіля, вивільнили водія та пасажира й передали до рук медиків, а ще один пасажир зумів вибратися самотужки. Водій легковика помер в автомобілі швидкої допомоги дорогою до лікарні, а 2 чоловіків госпіталізовано у важкому стані та стані середньої важкості", - доповіли у відомстві.

Там також додали, що насамкінець співробітники ДСНС вилучили тіло загиблої людини з понівеченого автомобіля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Тростянець Сумської області близько опівночі водій ВАЗу врізався у натовп людей, що йшли проїзною частиною вулиці. В результаті двох осіб госпіталізовано з травмами ніг, в інших чотирьох - легкі тілесні ушкодження.