ua en ru

Volkswagen відкликає 20 тис. автомобілів в Мексиці через проблеми із задніми колесами.

Німецький автоконцерн Volkswagen (VW) відкликає 20 тис. автомобілів в Мексиці через проблеми із задніми колесами. З такою заявою виступили сьогодні представники компанії, передає Deutsche Welle з посиланням на німецькі ЗМІ.
Як повідомляється, причиною відкликання автомобілів стало недостатня кількість мастильної рідини в підшипниках задніх коліс, в результаті чого під час руху машини може виникнути шум, а також можливі неполадки. Зокрема, при найменш сприятливому виході, колесо автомобіля має шанс відірватися під час руху.
Також повідомляється, що машини будуть відкликані в автомобільні майстерні, де планується усунути дані неполадки. Як відзначають в Volkswagen, відкликання машин буде носити профілактичний характер і торкнеться автомобілів моделі Gol і Gol Sedan.
Нагадаємо, кількома днями раніше VW вже оголошував про відкликання майже 200 тис. автомобілів в Бразилії. Бразильський підрозділ Volkswagen повідомило, що відкликання стосується моделі Novo Gol і Voyage - всього 193 тис. 620 автомобілів. Ці машини, як повідомлялося, також вимагають проведення експертизи на предмет достатності змащення деталей задньої підвіски.