ua en ru

Військові РФ під дією наркотиків та алкоголю влаштовують ДТП на окупованому Донбасі

Військові РФ під дією наркотиків та алкоголю влаштовують ДТП на окупованому Донбасі Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Мешканці окупованого Донбасу невдоволені діями військових РФ

Військовослужбовці Російської Федерації під дією наркотиків та алкоголю влаштовують дорожньо-транспортні пригоди на окупованому Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, серед цивільного населення окупованого Донбасу зростає невдоволення діями військових РФ, які у службовий час перебувають у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

"22 червня ц.р. військовослужбовець 6 окремого мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК, перебуваючи у стані наркотичного сп’яніння за кермом автомобіля скоїв ДТП. 23 червня ц.р. затримано командира однієї з рот 2 АК, який керував вантажним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Військові РФ під дією наркотиків та алкоголю влаштовують ДТП на окупованому Донбасі

Фото: запис Головного управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі під дією наркотиків обстріляли власні позиції, внаслідок чого один російський військовий загинув.