ua en ru

Водію, який скоїв ДТП біля метро "Лівобережна", повідомили про підозру

Водію, який скоїв ДТП біля метро "Лівобережна", повідомили про підозру Фото: місце події

У даний момент підозрюваний перебуває на лікуванні в лікарні швидкої медичної допомоги

Водію, який скоїв ДТП біля станції метро "Лівобережна" в Києві, повідомили про підозру. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"13 січня за результатами досудового розслідування слідчим за погодженням з процесуальним керівником, оголошено про підозру за ч. ст 2. 286 КК України 22-річного водія, який перебуваючи за кермом автомобіля Mercedes-Benz, скоїв смертельне ДТП біля станцій метро "Лівобережна" в Києві", - йдеться в повідомленні.

В даний час підозрюваний, який також отримав травму під час аварії, перебуває на стаціонарному лікуванні у лікарні швидкої медичної допомоги. Після отримання дозволу медиків на проведення з ним слідчих дій буде вирішено питання про внесення до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Крім того, з'ясовано, що цей же водій в 2013 році став учасником іншого ДТП, яке сталося на Житомирському шосе у Святошинському районі столиці. Розслідування за даним фактом триває.

Нагадаємо, в результаті ДТП, яке сталося біля станції метро "Лівобережна", одна людина загинула та одна госпіталізована.