ua en ru

У Львівській обл. затримано громадянина РФ, розшукуваного у Росії за терористичну діяльність

У місті Червоноград Львівської обл. співробітники міліції затримали громадянина Російської Федерації, який перебував у розшуку на території Росії за організацію терористичної діяльності. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській обл.

Згідно повідомленню, чоловіка обвинувачують в організації діяльності екстремістської організації, а також публічних закликів до здійснення терористичної діяльності та публічне виправдання тероризму.
Щодо вказаної вище особи судом було прийнято рішення про заборону його діяльності. У розшуку вказаний зловмисник перебував з 2012 року.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції з'ясували, що розшукуваний разом із дружиною переховується на території України, де винаймає квартиру. 22 квітня працівники Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області затримали вищевказаного чоловіка поблизу від місця його проживання. Про подію одразу було повідомлено до правоохоронних органів Російської Федерації для вирішення питання про екстрадицію затриманого.

МВС також зазначило, що зараз працівники міліції перевіряють інформацію про вчинення іноземцем правопорушень чи злочинів на території України.

Читайте також: Джохару Царнаєву пред'явлені офіційні звинувачення (фото).