ua en ru

У Львівській обл. в результаті ДТП за участю маршрутки постраждали 8 людей

У Львівській області в результаті ДТП постраждали вісім осіб. На автодорозі Львів-Кіровоград-Знам'янка біля с. Червоне Золочівського району зіткнулися автомобіль Citroen Berlingo з маршрутним таксі Volkswagen LT35 сполученням "Київ - Львів". На момент зіткнення в маршрутному таксі перебувало 6 пасажирів.

У Львівській області в результаті ДТП постраждали вісім осіб. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"1 листопада о 8:02 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Львів-Кіровоград-Знам'янка біля с. Червоне Золочівського району зіткнулися автомобіль Citroen Berlingo з маршрутним таксі Volkswagen LT35 сполученням "Київ - Львів". На момент зіткнення в маршрутному таксі перебувало 6 пасажирів", - йдеться в повідомленні служби.

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи з вивільнення 2 постраждалих з деформованих конструкцій маршрутного таксі.

В результаті ДТП травмовано 8 осіб: водій і 4 пасажири маршрутного таксі та 3 пасажири легкового автомобіля. Семеро постраждалих із травмами різного ступеня тяжкості доставлені до Золочівської ЦРЛ.

Одна пасажирка маршрутного таксі звернулася до травмпункту комунальної 8-ї міської клінічної лікарні Львова, яку після обстеження та надання медичної допомоги відпущено за місцем проживання.

Як повідомлялося, в Україні за минулу добу сталося 90 ДТП, у яких загинули 14 осіб. У результаті зазначених аварій постраждали 102 людини.

Загалом від початку року в Україні сталося 24 тис. 689 ДТП, у яких загинули 3 тис. 463 людини і 30 тис. 382 людини постраждали.