ua en ru

"Влада" Криму вважають заява ФСБ про теракти в Криму оголошенням війни

"Влада" Криму вважають заява ФСБ про теракти в Криму оголошенням війни Фото: Ільясов заявив, що заява ФСБ є негласним оголошенням війни

РФ може прийняти "відповідні" заходи відповідно з російською військовою доктриною

Заява Федеральної служби безпеки Російської Федерації про підготовку Україною терактів на території окупованого Криму варто розцінювати як негласне оголошення війни. Про це заявив самопроголошений віце-спікер так званого парламенту окупованого Криму Ремзі Ільясов, передають "РИА Новости".

За словами Ільясова, проникнення диверсантів і підготовка терактів української розвідкою, про які заявляє ФСБ, є актом агресії з боку України.


"Згідно з резолюцією ООН про визначення агресії, все це є актом агресії, а враховуючи, що за цією спробою диверсії, спробою державного тероризму стоїть Міністерство оборони України, це можна розцінювати, по суті, як оголошення війни", - пояснив Ільясов.

За його словами, РФ залишає за собою право вжити "відповідних" заходів у відповідності з російською військовою доктриною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Україна переходить до терору".