ua en ru

Власник готелю в Переяславі заперечує побиття заступника міністра економіки

Власник готелю в Переяславі заперечує побиття заступника міністра економіки Фото: готель "Артак", біля якого стався інцидент

Атом Авдалян стверджує, що Клименко йому погрожувала

Власник готелю "Артак" у Переяслав-Хмельницькому (Київська область) 51-річний Атом Авдалян, якого заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юлія Клименко звинуватила у побитті її та членів її сім'ї, заперечує свою провину та заявляє, що конфлікт спровокувала саме родина чиновниці. Про це він сказав в ефірі "112 Україна".

Також Авдалян стверджує, що Клименко йому погрожувала.

"Вона вийшла з машини, почала кричати, що "я тут заступник міністра економіки", "я вас усіх посаджу", "у вас тут усе незаконно, і земля незаконна", і почала провокувати. І відбулася бійка, яку вона спровокувала. Її ніхто пальцем не чіпав", - заявив бізнесмен.


Своєю чергою в поліції повідомили, що ушкодження внаслідок бійки є в обох сторін конфлікту.

Нагадаємо, раніше заступник глави Мінекономіки Юлія Клименко заявила, що в Переяслав-Хмельницькому сталося побиття її та її родини власником місцевого готелю "Артак".

Зокрема, за її словами, її права рука з гематомами, у чоловіка пошкоджено ніс, у сина - численні садна і гематоми на голові, забите плече, синці, подряпини і садна по всьому тілу.