ua en ru

Винний у ДТП співробітник "Укрзалізниці" звільнений

Винний у ДТП співробітник "Укрзалізниці" звільнений Фото: Винний у ДТП співробітник "Укрзалізниці" звільнений

Під наказом свої підписи поставили голова правління та 4 члени правління ПАТ "Укрзалізниця"

Публічне акціонерне товариство "Укрзалізниця" звільнило Івана Федорка з посади директора з вантажних перевезень і логістики. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Станом на 16:00 4 липня 2016 року наказом ПАТ "Укрзалізниця" про припинення трудового договору (контракту) звільнено з посади директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка. Під наказом свої підписи поставили голова правління та чотири члени правління ПАТ "Укрзалізниця", - сказано в повідомленні.

Крім того, підприємство висловило свої співчуття постраждалим у ДТП за участю Федорка.


"Укрзалізниця висловлює співчуття постраждалим у ДТП за участю Івана Федорка, що сталася 3 липня на автодорозі Боярка – Забір'я, та сподівається на об’єктивне розслідування дорожньо-транспортної пригоди правоохоронними органами", - підкреслили в "Укрзалізниці".

Нагадаємо, правоохоронні органи готують документи до суду на арешт винного в аварії біля Боярки начальника відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Івана Федорко.

Вчора, 3 липня 2016 року, на автодорозі під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю Федорко та фотокореспондента одного з ЗМІ, в результаті чого постраждали три людини.