ua en ru

У Вінницькій області сталося масштабне ДТП

У Вінницькій області сталося масштабне ДТП Фото: поліція розслідує обставини ДТП у Вінницькій області

У Вінницькій області в результаті ДТП постраждали 6 людей

У Хмельницькому районі Вінницької області на автодорозі Бердичів-Хмільник-Летин сьогодні близько 8 ранку сталося ДТП, в якому зіткнулися 3 автівки. Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної поліції.

Повідомляється, що в результаті події постраждали 6 осіб, 2 з яких доставили в реанімацію.

"За попередніми даними слідства, показаннями свідків і очевидців, встановлено, що 42-річна жінка-водій автомобіля Skoda виїхала на зустрічну смугу руху, внаслідок чого сталося зіткнення з автомобілем Mercedes Vito, який рухався в зустрічному напрямку. Надалі з автомобілем Skoda зіткнувся ще автомобіль Toyota, за кермом якого перебував 49-річний житель Республіка Молдова", - повідомили в поліції.

Наголошується, що на момент дорожньо-транспортної пригоди в автомобілі Skoda знаходилося дві людини, а в Mercedes Vito - семеро, разом з водієм.

Водія та пасажира автомобіля Skoda, і четверо пасажирів мікроавтобуса Mercedes доставили в лікарню з тілесними ушкодженнями. Водій і пасажир легковика Toyota не постраждали.

На місці події працюють оперативники, які встановлюють причини і обставини ДТП.

altaltalt

Фото: ДТП у Вінницькій області

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 лютого 2017 року в Рівненській області сталося ДТП, в результаті якого постраждали 4 людини.