ua en ru

У Вінницькій області сталося ДТП, є загиблі і потерпілий

У Вінницькій області сталося ДТП, є загиблі і потерпілий Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

Аварія сталася на автодорозі Біла Церква-Кам'янець

У Вінницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), є загиблі і потерпілий. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Вінницькій області.

"12 вересня в Козятинському районі автомобіль "Шкода Феліція" зіткнувся з мотоблоком. В результаті аварії водій мотоблока з численними травмами доставлений в лікарню, двоє його пасажирів загинули під час надання медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за словами Козятинського відділення поліції Олега Швеця, аварія сталася близько 20:00 на автодорозі Біла Церква-Кам'янець поблизу села Катеринівка.

Так, попередньо встановлено, що 28-річний водій автомобіля "Шкода Феліція" допустив зіткнення з мотоблоком "Зубр", який рухався в попутному напрямку.

В результаті зіткнення загинули двоє пасажирів мотоблока - 61-річний чоловік і 56-річна жінка, водій у важкому стані доставлений в Козятинську центральну лікарню. Водій легковика не постраждав. Слідство встановлює причини аварії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років ув'язнення.

altaltaltalt

Фото: у Вінницькій області сталося ДТП (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Коломийському районі Івано-Франківської області автомобіль впав з мосту в річку, водій загинув на місці.