ua en ru

У Вінницькій області через кота сталося ДТП загинули 2 людини

У Вінницькій області через кота сталося ДТП загинули 2 людини Фото: у Вінницькій області через кота сталося ДТП

Жінка-водій намагалася уникнути наїзду на кота

У Вінницькій області через кота, який раптово вибіг на дорогу, сталося ДТП, в результаті якого загинули 2 людини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України у Вінницькій області.

"Як розповів 1-й заступник начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Кримчук, аварія сталася близько полудня на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка. 24-річна вінничанка, керуючи автомобілем "Шевроле Авео", не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху, де сталося зіткнення з вантажівкою. В результаті аварії жінка-водій та її 36-річний пасажир, житель Вінницького району, від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди", - йдеться в повідомленні.

За словами свідків ДТП, на проїжджу частину дороги раптово вибіг кіт, і жінка-водій намагалася уникнути наїзду на нього.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Нагадаємо, на автодорозі "Київ-Харків" вчора ввечері, 26 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули 2 людини, ще 4 постраждали.