ua en ru

У Вінниці сталося ДТП з трьома автомобілями, є постраждалі

У Вінниці сталося ДТП з трьома автомобілями, є постраждалі Фото: співробітник Національної поліції (УНІАН)

В результаті ДТП постраждали три людини

У Вінниці 19 липня в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали три людини. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Facebook.

Повідомляється, що близько 17:30 на об'їзній дорозі в р. Вінниця зіткнулися три автомобілі - "ВАЗ 21099", мікроавтобус Peugeot Boxer з причепом і Dacia Logan.

За даними поліції, 26-річна вінничанка, керуючи автомобілем "ВАЗ 21099", при обгоні машин, що рухалися попереду, виїхала на зустрічну смугу, де допустив дотичне зіткнення з причепом Peugeot Boxer і лобове - з Dacia Logan".

"В результаті зіткнення з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані в лікарню пасажирка автомобіля "ВАЗ 21099", а також водій і пасажир Dacia Logan", - йдеться в повідомленні

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

У аварії під Вінницею потерпіли троє людей (ФОТО) #vinpolice #поліція #Вінниця #ДТП 19 липня на об'єднання їзній дорозі м. Він...

Опубліковано Поліція Вінниччини 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 20 липня, під Києвом на Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобіля, в результаті чоло загинули дві людини, ще троє отримали травми.