ua en ru

У Вінниці автомобіль збив трьох людей

У Вінниці автомобіль збив трьох людей Фото: ДТП (УНІАН)

Водій вантажівки допустив наїзд на жінку з двома дітьми

У Вінниці сьогодні, 2 грудня, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якої водій вантажівки допустив наїзд на жінку та двох її дітей. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Так, сьогодні під колеса вантажівки МАН потрапила мешканка Вінниці з двома дітьми.

"У результаті аварії травмована 7-річна дівчинка. Її мати отримала легкі тілесні ушкодження, 3-річна сестра не постраждала", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцями попередньо встановлено, що 31-річний киянин, який був за кермом вантажівки, рухався заднім ходом і скоїв наїзд на пішоходів. В результаті ДТП 7-річна дівчинка госпіталізована в реанімаційне відділення дитячої лікарні.

Як повідомляється, ознак алкогольного сп'яніння водій не мав, у нього будуть відібрані зразки крові на наявність алкоголю та наркотичних речовин. Вантажівку поміщено на штрафмайданчик.

Протягом доби відомості про ДТП будуть внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

У Вінниці водій вантажівки допустив наїзд на жінку та двох її дітей . Сьогодні біля "Петроцентру" під колеса вантажівки"...

Опубліковано Поліція Вінниччини 2 грудня 2017 р.

Нагадаємо, 1 грудня у Вінниці співробітники поліції охорони затримали водія, який скоїв наїзд на двох людей і втік з місця події.