ua en ru

Ветерани АТО заявляють, що виявили вбивцю побратима

Ветерани АТО заявляють, що виявили вбивцю побратима Фото: демобілізований боєць АТО Артем Приходько, який загинув в результаті бійки

Опубліковані фото з камер відеоспостереження

З камер відеоспостереження були отримані знімки з місця вбивства бійця антитерористичної операції (АТО) в Києві. Відповідні фото опубліковані на сторінці Київської міської спілки ветеранів АТО в Facebook.

"Допоможіть впізнати людину ліворуч. Саме він був за кермом синьої Audi, яка вбила Артема Приходько. Нам потрібні ім'я та прізвище людини зліва і вся можлива інформація про нього", - йдеться в повідомленні.

В ніч з 26 на 27 вересня в кафе "Пальміра" у Святошинському районі Києва компанія учасників АТО відзначала демобілізацію третьої хвилі. Це не сподобалося двом відвідувачам, які спровокували бійку і стрілянину. Один із спровокувавших конфлікт на автомобілі наїхав на демобілізованого бійця АТО Артема Приходько, в результаті чого той помер.

АПДЕЙТ ПО УБИЙЦАМ АРТЁМА ПРИХОДЬКО 2.Киевляне, получили фрагмент с видео камер безопасности. Помогите опознать человек...

Posted by Київська міська спілка ветеранів АТО on 27 вересня 2015 р.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на вулиці Анни Ахматової у ніч з 26 на 27 вересня сталася стрілянина. В результаті події ніхто не постраждав.