ua en ru

Великобританія просить Україну допомогти з розслідуванням теракту в Лондоні

Великобританія просить Україну допомогти з розслідуванням теракту в Лондоні Фото: поліція Британії (twitter.com/Metropolitan Police)

Нацполіція просить відреагувати громадян, які володіють інформацією щодо теракту

Правоохоронні органи Великобританії звернулися до України з проханням допомогти встановити свідків теракту, який стався у Лондоні 3 червня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Правоохоронні органи Великобританії звернулися до українських колег з проханням допомогти встановити свідків теракту, який трапився в Лондоні 3 червня цього року… 3 червня цього року, близько 22-ї години, в Лондоні, білий фургон в'їхав у натовп людей на Лондонському мосту. Крім того, невідомі особи здійснили напади на перехожих та офіцерів поліції", - сказано у повідомленні.

У зв’язку з цим Нацполіція просить громадян, які володіють інформацією щодо зазначеного інциденту, звертатися до Антитерористичного підрозділу поліції Лондона за зазначеним посиланням https://act.campaign.gov.uk/ або до Департаменту Інтерполу та Європолу Національної поліції України за тел. (044) 254- 98-36.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих під час теракту в Лондоні, Великобританія, в ніч на 4 червня 2017 року, зросло до 8 осіб. Фургон в'їхав у натовп людей на Лондонському мосту. Авто їхало з приблизною швидкістю 80 км/год, за його кермом був чоловік.