ua en ru

В Донецькій області на шахті загинув машиніст

В Донецькій області на шахті загинув машиніст Фото: на шахті "Центральна" загинув гірник

Хлопець отримав смертельну травму під час виконання небезпечних робіт

В Мирнограді (раніше Димитров) Покровського району Донецької області на шахті "Центральна" під час небезпечних робіт машиніст 1996 року народження отримав смертельну травму. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області в Facebook.

Відзначають, що Димитровським відділом прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смертельного травмування працівника місцевої шахти.

"Встановлено, що 15 травня, о 13:30, до поліції надійшло повідомлення про те, що на ДП "Мирноградвугілля" у відокремленому підрозділі шахта "Центральна" сталося травмування працівника 1996 року народження. Машиніст підземних установок виконував роботи підвищеної небезпеки, надані йому відповідно до наряду, під час яких отримав смертельне травмування", - відзначають в прокуратурі.

Прокуратура контролює розслідування за фактом смертельного травмування працівника шахти Димитровським відділом Красноа...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 15 травня 2017 р.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано за ч. 2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Нагадаємо, в МінАТО заявили, що на непідконтрольних територіях Донбасу склалася критична ситуація із затопленими бойовиками шахтами.