ua en ru

Важливо для будь-якого трейдера - обсяги і ф'ючерси

Так само Олена Камінська надала слово Сергію Крупеніну (директор школи при Академії Vастерфорекс - V). Який вельми цікаво передав суть програми питань вебінару (семінар). Так само фахівець розповів: що все, що відбувається на фінансових ринках у торгівлі, не є своєрідною субстанцією, що стосуються тільки окремих учасників, що працюють між собою за договором.

Так само директор Сергій Крупенин продовжував тему торгівлі, яка розглядалася на минулому семінарі. І тому розповів експерт, необхідно достеменно знати той рівень, де буде, проходить отторговка, провести вірний аналіз, дати вірні ордера на покупку або продаж, відзначають в компанії HY Markets (входить в рейтинг брокерів форекс Академії Masterforex-V).

Ще на вебінарі виступав максим Ган (завідувач кафедри Аналізу обсягів при Академії). Він доступно розповів про товари, цінні папери, валютах і індексах як базових активах для ф'ючерсів. Експерт також звернув увагу на той факт, що, як правило, ф'ючерси досить ризиковані, так як кредитні плечі більше тут порівняно з фондовим ринкам. На ринках маючи особисті зв'язки можна отримати 1 до 10, а на ф'ючерсах пропонують 1 до 20, а то й 1 до 30. І тому ф'ючерси демократичні в плані доступу, що дозволяють при малих засобах торгувати на досить великі обсяги. Ризик при цьому значно високий. А так зі слів Максима Гана, що ф'ючерсні ринки найбільш ризиковані.

Ще Максим Ган на деяких прикладах детально розповів про принципи ефективної роботи з обсягами торгівлі на ф'ючерсах.

В самому кінці вебінару всі виступаючі змогли відповісти на запитання аудиторії, а Олена Камінська нагадала, що на наступному заняття буде порушена не менш цікава тема - «На яких трейдери індикаторах втрачають, а на яких заробляють депозити».