ua en ru

Валерій Попель призначений головою правління "Укрсвітлолізинга"

Кабінет міністрів України розпорядженням від 1 жовтня 2012 р. № 721-р призначив Валерія Попеля головою правління публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Укрсвітлолізинг". Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Кабміна.

Крім того, розпорядженням №722 Ян Савченко призначений першим заступником голови "Укрсвітлолізинга", заступниками голови правління згідно з розпорядженнями №723 та №724 призначені Олександр Галинський та Сергій Заглоцький відповідно. Розпорядженням №725 членом правління "Укрсвітлолізинга" призначена Олена Куценко.

"Укрсвітлолізинг" - компанія, створена з метою сприяння реалізації державної політики у сфері ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів і в сфері енергозбереження. Також метою створення компанії є стимулювання виробництва та впровадження сучасних світлодіодних систем освітлення та інтегрованого обладнання, передача їх в лізинг, організація технічного обслуговування. Згідно з постановою, компанія є державним акціонерним товариством, її засновником є Кабмін, якому належить 100% статутного капіталу.

Читайте також: Кабмін призначив Анатолія Петренка на посаду директора "Укрспецторгу"