ua en ru

В.Ющенко затвердив річну нацпрограму на 2010 р. з підготовки України до набуття членства в НАТО.

Президент України Віктор Ющенко підписав указ №92/2010 "Про затвердження річної національної програми на 2010 р. з підготовки України до набуття членства в Організації Північноатлантичного договору". Текст указу розміщено на офіційному сайті глави держави.

Указом, зокрема, Кабінету міністрів України доручено розробити та затвердити у двомісячний строк план заходів з виконання програми на 2010 р., а також подати до 1 лютого 2011 р. проект на 2011 р.

Центральним органам виконавчої влади, іншим державним органам, відповідальним за виконання завдань річної національної програми, подавати щокварталу до 5 числа місяця, наступного за звітним періодом, Кабінету міністрів України та Національному центру з питань євроатлантичної інтеграції України звіти про стан реалізації плану заходів з виконання річної національної програми для подальшого інформування Президента.

Державному комітету телебачення та радіомовлення України за участю Національного центру з питань євроатлантичної інтеграції України, Міністерства закордонних справ України, інших державних органів, відповідальних за виконання завдань програми, забезпечити регулярне інформування громадськості про хід та результати виконання програми.