ua en ru

В.Ющенко працює на перемогу в президентських перегонах В.Януковича, - "Всеукраїнські народні збори".

Лідери "Всеукраїнських народних зборів" відзначають, що сьогодні Президент України Віктор Ющенко разом із "обслуговуючим персоналом" працює на перемогу в президентських перегонах Віктора Януковича. Громадські діячі закликають чинного Президента відмовитися від цієї тактики і допомогти перемозі Юлії Тимошенко. Про це йшлося сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

"Віктор Андрійович, переконливо прошу Вас. Ви переконалися, що Вам не стати Президентом, то ж зробіть, щоб Ваш соратник став Президентом. Допоможіть людині, з якою разом стояли на Майдані, і яка зараз здатна об'єднати Україну", - сказав голова Всеукраїнського об'єднання "Вітчизна" Вілен Мартиросян.

У свою чергу голова громадсько-політичного об'єднання "Справедлива Одеса" Дмитро Співак відзначив, що в Україні йде процес під назвою "державний саботаж". На його думку, саботаж стосується "усіх планомірних і наступальних дій єдиного легітимного і працюючого органу - Кабінету міністрів". "Цей саботаж має своєю ціллю - впровадження в суспільство страху, невпевненості у завтрашньому дня, паніки та агресії. Ціль одна - політично знищити прем'єр-міністра", - сказав він.

Як повідомив координатор "Всеукраїнських народних зборів", народний депутат України Сергій Соболєв, це утворення об'єднує понад 3 тис. громадських організацій по всій Україні.