ua en ru

В.Янукович реорганізував Секретаріат президента на Адміністрацію президента та призначив С.Льовочкіна його главою.

Президент України Віктор Янукович підписав указ "Про першочергові заходи із забезпечення діяльності Президента України". Указ №265/2010 опублікований на офіційному сайті глави держави.

В.Янукович постановив утворити Адміністрацію президента України, ліквідувавши Секретаріат президента України та покласти на Адміністрацію президента організаційне, правове, консультативне, матеріально-технічне та інше забезпечення здійснення главою держави конституційних повноважень.

Сергій Льовочкін призначений главою Адміністрації президента України.

Главі Адміністрації президента України доручено внести у тижневий строк проект положення про Адміністрацію президента України, а також пропозиції щодо структури Адміністрації, граничної чисельності її працівників, передбачивши зменшення її не менше, ніж на 20%, а також щодо проведення відповідних заходів у зв'язку з ліквідацією Секретаріату президента України. Крім того, глава Адміністрації має у місячний строк внести пропозиції щодо впорядкування системи інших допоміжних органів і служб при Президентові України.

В.Янукович постановив працівникам Секретаріату президента України продовжувати виконувати покладені на них посадові обов'язки до припинення в установленому порядку трудового договору з ними.