ua en ru

В.Янукович доручив забезпечити запалення та належне функціонування Вічного вогню до Дня Перемоги.

Президент України Віктор Янукович дав низку доручень керівникам центральної та місцевої влади з метою забезпечення запалення та належного функціонування Вічного вогню на військових меморіалах та біля пам'ятників загиблим у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр., а також в інших воєнних конфліктах. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Згідно з дорученням, голова Ради міністрів Криму, голови обласних, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій, Міністерство палива та енергетики повинні до 5 травня вжити невідкладних заходів щодо впорядкування військових меморіалів та пам'ятників, біля яких розташовано Вічний вогонь.

Також до 5 травня мають бути проведені роботи з підведення пального, реконструкції та ремонту устаткування, що забезпечує функціонування Вічного вогню, та перевірки стану його безпеки.

Згідно з дорученням Президента, прем'єр-міністр Микола Азаров до 1 травня має опрацювати та вирішити питання щодо зниження ціни на пальне, яке використовується для функціонування Вічного вогню.