ua en ru

В.Янукович здійснить перший візит у статусі Президента саме до Брюсселя - С.Льовочкін .

Новообраний Президент України Віктор Янукович відвідає Брюссель уже наступного понеділка після його інавгурації на Президента України в четвер (25 лютого), підтвердив заступник голови Партії регіонів Сергій Льовочкін в інтерв'ю The Financial Times, передає радіо "Свобода".

За його словами, це буде перший закордонний візит В.Януковича як Президента, і він підтвердить відданість нового Президента європейському виборові України.

Вчора візит В.Януковича до Брюсселя 1 березня назвали вже узгодженим кілька представників Євросоюзу. Зокрема, плани зустрічі з ним цього дня підтвердили Президент Єврокомісії Жозе Мануел Баррозу і Президент Європарламенту Єжи Бузек.
Тим часом в оточенні В.Януковича 23 лютого говорили, що плани його перших закордонних візитів як Президента ще не затверджені і що обговорення цих планів далі триває.
Наприкінці минулого тижня Віктор Янукович і Президент Росії Дмитро Медведєв, як повідомили в Кремлі, під час телефонної розмови домовилися, що новообраний голова української держави відвідає Москву "в першій декаді березня".