ua en ru

В.Янукович обговорив з головою адміністрації Президента Росії питання українсько-російського співробітництва.

Керівник адміністрації Президента Росії Сергій Наришкін обговорив сьогодні в Києві з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, який переміг на виборах Президента України за попередніми даними ЦВК, широке коло питань українсько-російського співробітництва.Про це С.Наришкін повідомив російським журналістам після зустрічі.
"Сьогодні відбулася тривала, детальна зустріч з Віктором Федоровичем Януковичем. Я перш за все ще раз передав привітання від Президента Російської Федерації Дмитра Анатолійовича Медведєва в зв'язку з вдало проведеними виборами", - сказав С.Наришкін.
"Відбувся дуже докладний і грунтовна розмова із широкого кола питань двостороннього співробітництва між нашими двома країнами, особливо у сфері економіки", - продовжив він.
"Зрозуміло, що за останні кілька років було багато втрачено, втрачено. У наших двох країн є рішучість надолужити згаяне і використовувати ті резерви, які є в розвитку економічного, гуманітарного та політичного співробітництва", - підкреслив керівник адміністрації Президента Росії.